Curl By Curl

Certificeret hos Lorraine Massey

Krøller er et kapitel for sig selv

Jeg har selv naturkrøller og derfor efter nogle års irritation, undersøgelser og afprøvelser på eget hår, blev jeg mere og mere nysgerrig på hvad CG metoden var og kunne. Jeg har derfor taget lidt kursusser herhjemme omkring krølleklip og CG metoden og nu har jeg så været i New York, ovre ved skaberen af curl by curl cut og CG metoden, Lorraine Massey, hvor jeg er blevet certificeret.

Så nu er en hel ny verden blevet meget nemmere at finde sine flotte krøller i og det vigtigste er at det giver meget mere mening at klippe krøllerne efter denne metoden, der bliver klippet krølle for krølle og kigget efter i forskellige retninger hvordan krøllerne arter sig og falder naturligt på plads.

Lorraine Massey & Heidie Grøn

Curl By Curl - Curly Girl metoden

Denne metode er kæmpe og der er rigtig mange do´s and don´ts.

Det ændre sig lidt hele tiden og jeg tror på man skal finde sin egen fremgangs måde ved at prøve sig frem og det er bare et emne hvor man måske skal igennem en del før man har den rigtig føling med sine krøller.

Jeg kigger meget på de krøller jeg har foran mig og så tænker jeg på vejret de er i, omgivelserne og hvad tid den enkle har til metoden i en måske travl uge. Derfor går denne metoden faktisk godt i spænd med mit grøn salon certifikat fordi der også bliver tænkt omgivelser, naturlig, sundt hår, økologisk og gode produkter osv. 

Det betyder meget for mig at mine kunder er trygge når de går fra mig og kan komme hjem og fortsætte deres krølle eventyr selv.