Certificeret Grøn Salon!


Den grønne tanke...

Det ”grønne” koncept er den rette vej frem på mange måder. Som grøn salon er den grønne tanke ikke bare et smart ord men en helhjertet tro og drøm om at være med til og gøre en forskel. Det betyder også at den grønne tanke er kernen i salonen – lige fra økologisk servering til valg af produkter og til brugen af strøm.

I en grøn salon er det ikke tilladt og bruge en lang række kemikalier og det er din garanti for allergi, arbejdsmiljø, energibesparelser og sundhed bliver taget seriøst. Det er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil drive en salon med tanke på miljøet og hinanden.

Både salonen og jeg bliver løbende tjekket og opdateret på kurser og produkter. Salonen kontrolleres hvert år, og jeg bliver som minimum certificeret, hvert andet år.

Læs mere om Grøn Salon konceptet

Book online nu! Eller ring på tlf. 2127 5745

 

En grøn mission

Min mission med salonen er at skabe en frisøroplevelse med tanke på miljøet og hvor der er plads til ALLE, og så vil jeg gøre mit til at der er en tid der passer lige dig og din familie.

Hos Salon Grøn kan både allergikere og børn, med god samvittighed sætte sig godt til rette i frisørstolen, da jeg arbejder med svanemærket produkter.

Se mere om salonen